Inte alls.

Åt min frukost vid halv 11 kvart i 11. Värbehövlig sovmorgon. Fast vid halv 10 satte jag på en film och kollade på. Otroligt skönt att ligga kvar i sängen och känna att man verkligen inte behöver gå upp.
Efter min fukost har det bara bjudit på musik. Såna här dagar är bara skönt att ha en gång i veckan, och idag passade jag in den på en fredag, underbart.

Emma den lilla skiten ligger på massagebänken om 30 min och ska unna sig helkroppsmassge med hennes mamma. Inte alls bitter och avundsjuk. Nej nej. Jag är glad att jag ska träna vid halv 3. jaja. Ja det är jag, men jag hade ju inte tackat nej till att få helkroppsmassage. hmm.

Nu ska det bjudas mer på musik, love it är ju typ den bästa musiken.Grahn

The Outcome...


..of a förkylning
i söndags visste jag inte hur.
Nu vet jag hur.

emma

Torsdag

Dagarna rullar på fort och som vanligt. Dagarna innehåller träning, prolympia, match (igår) mat, sova, och lite data häng. Ja hinner inte med så mycket mer just nu, och jag älskar mina dagar.
Igår spelade vi match mot Ormsta hemma. Vann med förkorssande 6-0. Det är med glädje att säga att jag höll min 11:e nolla för säsongen.
Nu ska jag göra mig i ordning dags för att gå ner och kolla alaget som möter Timrå idag.
Grahn

Rubrik?

Inte min dag idag. Började med ett trött hg pass, jag pallade bara en halv timme klev av väldigt trött. Det lilla fick räcka. Kvällen kommer det att bli vila. Jag har i stort sätt sovit hela dagen, har bara varit uppe och ätit mat sen sovit igen. Nu har jag faktiskt vaknat till liv igen och ska äta lite mat och sendan ska jag nog gå ner till hallen och kolla lite när dom andra tränar.
Min tumme värker. Någonting är trasigt.
Blivit några bitar godis. Upps.
Sara hjärta godis.
Grahn

MontTjörn

Även jag kör en bildbomb, denna gång ur min iphånes perspektiv över the last couple of days.
Vad som skett förutom lots of playing the hockey är att vi haft Felicia på besök. bild 1.
Bild 2 berättar att det skett en dramatisk olycka.
Och bild 3 när jag och Grahm besteg MontTjörn.

emma

Curry

Match dag. Vi ska möta Ryssland. Men först ska vi ha match värmining, mat, vila och möte. Matchvärminingen kommer att innebära tävling. Tävling om vinst om äran att bli det vinnande laget. Just nu leder det kungligaste laget, alltså mitt lag. höhö. Fast egentligen är vi ett stort kungligt lag men eftersom vi har delat upp det i två så måste det finnas ett annat kungligt lag. Jobbigt förklarat men ni måste försåt, ja.
Grahn

Lax o Peppar.

Vi myser på på sill och salt. Vi har det jätte mysigt, äter god mat, har sköna sängar, jätte fina hotelrum och väldigt goa tjejer!
Vi har hunnit med att träna ett ispass på denna ö. Träningen var rolig och det gick bra! Denna ö är stor tror jag. Men det ända jag vet om Tjörn är att för många år sen så gick bron sönder och massa dog. Ja sånt man kanske inte vill veta om någonting. Men vi överlevde färden över bron.

Dagen i Iphone bilder i det roliga programet som Emilia laddade ner till mig. 


JF tar de lungt.


JF och Olov vill ha, men får inte äta.
JF kan det här med att vara med på kort.Grahn

salt.

Dom här två är bästa kompisar, dom brukar skratta ihop, väldigt mycket. Och jag gillar dom!
Vilken?
Vilken?
Grahn

Tisdag

Jönköping är en konstig stad, dom pratar konstigt, dom tillvärkar tändstickor mm. Ja vi är i Jönköping för vi har läger med det gula laget i några dagar för att senare dra ner mot Tjörn för att ha en fyrnations tunering. Vi har hittills hunnit träna två pass och spelat en match mot killar, HV71.

Bjuder på lite bilder.Grahn

fridaypicsyeyeye, tänker ni.
färidgtjatat lovade jag er.
Och sen kom det mer bilder.

Men sikken tur att det dagsdatum på bilderna.
Skypeade med lillbroo, han visade upp den nyinköpta tischan. Mighty nöjd.
På bilden nedanför ser ni ett kollage. Inte vilket kollage som helst, utan ett Emma-kollage.
Observera: Kollage not for sale.pumpalens


emma

Väldigt långt borta

Idag väntade det sig en lång bussresa. Inte mår jag dåligt över det. Jag älskar verkligen att åka buss. Jag har alltid med mig min kudde och somnar så fort jag slår ner huvudet och jag tror det är tack vare alla bra låtar jag har i min ipod som får mig att slappna av. Egentligen så är det inte mina låtar, jag är väldigt dålig på musik ska jag erkänna och jag tycker om Emmas musik väldigt mycket så hon fixar det där åt mig, Emma är snäll hon. Jag gjorde ett väldigt ego inlägg förra blogg inlägget, då jag bara la ut bilder på mig själv. Ja ibland måste man väl tycka om sig själv.
Men just idag ska jag lägga ut en bild bara på min underbara vän Emma.

Idag som sagt bussen gick mot Ö-vik, för match mot Modo. Vi vann med 2-1 och det var självklart sjukt skönt. Men nu sitter vi i bussen igen på väg mot mer norrland, nu mera Piteå. Ja Piteå. Orka Piteå, ne men vad gör man inte för att göra det man älskar, ja vi åker 60 mil för att spela lite hockey, ja det är sjukt, men vi älskar det all i hoppa.

Och förövrigt spelar jag med världens bästa lag, bara så ni vet!

Grahn

en vän med en bil

teaser
emma

Arlanda häng.

Jag och Emma drog bilen mot Arlanda för att möta upp Fredrik och hans kompis som ska dra till Thailand för att ha lite solsemester. Avis men det är ju bara 76 dagar tills jag och Emma drar.
Ja vi tog lite kort i väntan på att deras paln skulle landa som var 3 timmar försenat.
Njut.

Grahn

Fyra.

En Iphone 4 kom hem till mig idag. Jag är överlycklig och denna dag kunde inte ha blivit bättre. Ja denna dag är väldigt bra och den kommer bli bättre också.
Cornelia levererade på pokalen idag!
Grahn

ODD

Kamerans CF-kort har trotsat mig och datorn i några veckor nu.
Det är inte datorn det är fel på, det är kameran och CF-kortet.
Aldrig skulle jag anklaga datorn, vi är solid to the bone.
Google brukar kunna lösa de flesta problem, but not this time.
Eller jag har iofs inte orkat googla på det.
Eller nej, jag vet helt enkelt inte hur jag ska formulera mig för att få hits.
Såå...
Jag googlade trotssyndrom istället, för det är ju det kameran uppenbarligen lider utav.
Och se där så enkelt.
Symtomerna jag ställt på kameran går hand i hand med diagnoskriterierna som DSM-IV ställt för trotssyndrom, ODD;

Tappar ofta besinningen - check
Grälar ofta med vuxna - check
Trotsar ofta aktivt eller vägrar underordna sig vuxnas krav eller regler - check
Förargar ofta andra med avsikt - check
Skyller ofta på andra för egna misstag eller dåligt uppförande - Check (anklagar datorn)
Är ofta arg och förbittrad - check
Är ofta hämndlysten eller elak - check

Det är ju ganska uppenbart att jag fått ta en hel del skit från kameran på sistone.

Neuronätet bekräftar också att kamerans dåliga humör och trotsiga beteende brukar framförallt visa sig inom familjen och hemmets fyra väggar. - även här check! då kameran inte alls hade några problem att föra över bilder till Grahns dator, hemma hos Grahn.

Bara därför blir det ett blogginlägg utan bild, jag trotsar tillbaka.
Hade kameran varit sig själv hade ni fått en sviinsnyggbild på min nyfriseradefrilla.

emma

svart vit.Grahn

Fjärde februari

Dags att ta tag i livet och blogga lite. Både jag och Emma har varit dåliga, men vi har haft mycket att tänka på denna vecka, ska se. Match igår i alla fall! Sen då. Ja de var nog det. Men tiden har försvunnit och det är redan lördag imorgon. Denna vecka har bjudit på mycket prolympia och träning. Så mina veckor rullar på fort och bra!

Imorgon är det resa neråt och match mot Linköping. Vidare mot Stockholm och sen match mot Segeltorp på söndag och övernattning på skandic, Fint.

Lite bilder från dagen..


Fokuserade tjejer innan träningen. Bra där!


Törstig?


Japp fin tjej det där :)


Harry kan det där med att ha fokus innan träningen, se och lär.


Snipern är en chillare.

Grahn

Andra februari

Jaha idag kom dommen på posten, ja beviset på att man börjar bli gammal. Din allmänna pension. Jahopp. Roligt. När ska man börja tänka på att man kommer bli änu äldere, orka tänka. Nej, jag tänker inte tänka på det utan leva i nuet, leva på pengarna jag har nu, sen när man blir gammal ska man väl ha barn som tar hand om en, vilken plan jag har, eller inte ? Får skaffa mig en rik man som får ta hand om mig så har vi allt löst redan. jag orkar i alla fall inte tänka på min pension nu.

Idag då, var ute och sprang. Fösta gången sen jag flyttade till Gävle. Har bara cyklat hittils sen jag flyttade hitt. Men spring turen idag var kanske den skönaste spring turen på riktgt länge man liksom flög fram som Emma beskrev för mig. Ja de blev 30 min löpning och sen hopp program. Sen då, åkte till Ikea och åt lunch. köttbullar och potatismos. mums. Nu då. Musik just nu, ska fortsätta att kolla på en grym film och om den fortsätter att vara så här bra blir det 5 av 5 stars.Grahn