Gyllene Knorren

Gyllene knorren kommer att förgylla så att mina morgnar blir mysiga, imorse gick ja upp kl 7 tände alla mina mysiga jul ljus och satte på tvn och gyllene knorren. Ja tror de kommer att bli bra, lite svagt första avsnitt men man måste tro på någe. Kenny Starfighter är faktiskt med och om han är med då måste man tro att de kommer att bli bra.
De bästa med att den verkligen kommer bli bra, är för att de inte varit en bra julakender på säkert 10 år, senaste en bra julkalender var bra, var då mysteriet på greveholm var och på tal om inte sunes jul, de var tider de!
Idag har vi haft Hockeygym, idag var nog passet då man fick mest luft in i lungorna, vi var 4 målvakter och de var faktiskt ganska så skönt att vara 4. När vi är 3 håller man på att dö, för då ska vi åka skrdskor med viktskiva när dom andra två kör. Och är man två är de lättare än att vara 3. så 4 målvakter var alldeles perfekt.
Emma var även med på HG och glänste med att göra flera snygga världsklass mål, hon kan hon. Men måste säga att dom inte var på mig.
/ Grahn
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback