Introducing...

Back in the days när dagarna var "those were the days" osv osv, hade jag två kamrater, de var boendekamrater, lagkamrater, singstarkamrater och vi gjorde allting "felles".
Den ena var från Norge, den andre var också från Norge. Tillsammans bildade vi dåtidens Glimmervägen 5.
Som liseberg är för Göteborg, var Glimmer 5 för Sätra.
De hette Christine och Marte, as time flew by flyttade de en efter en hem till Hakon och Mette-marit igen, mörkret föll över oss, tills...
Nästa Norska bestämde sig för att dra på sig Brynäs tröjan och förgylla vår vardag igen.
Soo, let me introduce to you... (trumvirvel)
Henriette Sletbak på norsk, Maria i Sverige, Harry i Brynäs.
Harry och jag flyttade in på 10:an, vi blev grannar. Tillsammans tapetserar vi, vi studerar och vi misslyckas brutalt med middagar men äter det ändå.
Skulle jag skriva en kontaktannons åt min vän Harry, skulle jag börja med att förklara Harrys dygnsteori.
Teorin delas upp i tre olika kategorier, kategorierna förklarar Harrys stundande sinnesstämmning, de lyder...
Trött, tröttare och tröttast. De två sist nämnda är där hon spenderar mest tid, ibland skräller hon dock.
Då har hon greppat Norge flaggan och dragit på sig lusekoftan och fullständigt chockar sällskapet. Det är då det bjuds på pannekaker, det är då Harry mår.
Jag skulle kunna fortsättafortsättafortsätta.. men väljer att sammanfatta, Harry är den norsk vi läser om i böckerna, telling you.. Men hon är också den ödmjukaste, ärligaste människa jag känner. Hon är genomgooooo( fading out)
Relativt trött?
Tröttare?
Tröttast?
/ Emma

Cold fingers.

Eftersom Dj Bosse är i skolan en dag som denna så är de ju ja som ska leverera. De kommer ju bli ganska så svårt att slå Dj Bosses snygga inlägg igår om julbord. Men ja gör mitt yttersta och har till och med varit på promenad i världens kallaste handskar och ca 15 minus ute. Ja gick en promenad på 30 minuter för sen klarade ja inte av mer, mina händer höll på att dö. Det som är de bästa är att ja har en ny varm peak jacka som inte sviker mig för fem öre, love!
Som sagt ja lär leverera lite bilder!
^^ Dj Dansk.

När Sara Grahn...





När Sara Grahn
När Sara Grahn
Tar Tour de frande
Tar Tour de france
Då blir det liv på campus sätra..
E

Emma & Harry går på julbord

dj E

The storm is coming soon, it rolls in from the sea

Sammanfattar våran söndag i bilder, explosion sa jag osv osv..
Efter att ha återigen kammat hem 3+3 poäng = 6 poäng, sex poäng, sex påååooäng, seeex påååeen äng, sex på en äng, internt osv osv.. AIK & Ormsta fick se sig besegrade.
Vi fortsatte tillsammans, i vanlig ordning, först mAx (Hamburgare på svenska).
Jag & Henriette (Harry på svenska, frågar du harry svarar hon nog Maria) gjorde ett soundcheck i plugget.
Men aafcourse så sjönk blodsockernivån lika fort som friscoburgaren fick den att stiga. Så vi gjorde resten av la familia de campus sällskap på glaciär 15, casa de Grahn som bjöd på adventsfika. Lovely!

Pinnmo 10, Harry
My point of sunday view.
Dj Mom, Glaciär 15
duuu, vi hörs.
/ Dj E

Krach

De blev inte så mycket krig förutom att Emma blev lite sur när hon inte riktigt fick till sig höger arms sving. Ja tycker Emma var riktigt bra, faktiskt en av dom bättre ja spelat mot, nu låter ja som värsta proffset men man måste ha lite självkänsla efter en 5-0 seger i sett. Emma de kommer revansch hoppas ja.
Mitt rack gick dessvärre sönder, när vi sitter och stretchar så ser ja, men tamefan vad av de var. Inte konstigt att de lätt så när ja slog dom sista bollarna. Ja får önska mitt ett nytt i julklapp, älskade mamma och pappa, blink, blink :D 
^^Dj Dansk

Krig?

Blogg starten har gått lite så där va. Men vi ska verkligen ta tag i de här.
Igår var de första advent och ja tänkte att de skulle vara mysigt med en första advent fika. Ja bjöd in alla som fanns på sätra i från laget alltså,  (hade blivit jobbigt att få hit alla chini personer ), och vi drack glögg åt lussebullar och pepparkakor och så kollade vi på finalen av ensam mamma söker, sämsta slutet, är de så svårt att välja man. Ja är kär i båda två, ja någe bättre hade du kunnat säga va! De var i alla fall lite kärlek mellan den andra som valde sin man i alla fall, 5 plus till dig för att du valde en man.
Idag så hade ja tänkt att spöa Emma i Squash, vi ska dra oss mot sandviken för en match. Emma och ja är lika tävlingsmänniskor båda två så ja skulle kunna beskriva att de kommer bli krig i buren! Haha!
^^Dj Dansk.

...

Dansken levererar from Emma Eliasson on Vimeo.

gryningspyroman

Godkvällen Godkvällen!
Dj Bosse verkar vara den enda bland de andra som har lite otur med nätet på on tour bussen, som nyss rullat in i the town of övik efter att vi lämnat Piteå med 3 p i bagaget.
Medans de andra i godan ro surfade på den lyckliga vågen facebook, de 30 milen som skulle ta oss från ishall till ishall, fick jag ge upp jakten på connection och valde i stället att göra något.. som.. inte fick mig att tänka på facebook.
Klöpp och klöstra lite i Ps, sönn blev resultatet.
Note: Snön gör Sätra-hood lite svenskligare
/ E

"Fittlisa"

Myser i Övik, vi har förflyttat oss till Piteå för att spela en match mot Munksund. Efter matchen gled vi in i bussen igen för att bege oss mot Övik.
Nu sitter ja och kollar på Heartbreak hotel på 4, måste ju vara den bästa svenska filmen som Sverige har. Humorn är hög i den vill ja lova. "jävla fittlisa" den älskar ja!
Matchen idag gick la så där, men min kära blogg kompis var helt klart bäst och drog till med att göra två mål. Vi vann med 4-2, och vi skulle ha kunnat vinna större om vi hade spelar vårat spel. Men tre härliga poäng i bagaget och de är det viktigaste.
Imorgon är det match mot MoDo. Dags att sova känns de som.
^^Grahn

ursäkta min franska.

hur går det då tycker ni?
Jag & Dj grahn tänkte att ikväll, ikväll är den kvällen vi tar tummen ur rumpan och styr bloggen.
hur gick det då?
nja..
Blodsockerfallet som inföll i den stund rumpan träffade soffan var ikke inberäknat.
Svackan beskyller vi Julia för och hennes kakbjudning. Julia som idag firar sin 21-årsdag!
Tack för fikat och sällskapet, och hemskt mycket grattis på födelsedagen.
Anyways, på sätt och vis tog vi tag i det men kom inte längre än så här.
Imorgon, Goda nyheter, väntas norrlandsturné och busstimmar.
Vi möter munksund lördag, MoDo söndag men det kan vi prata mer sen.
staay tuned!