Tiden kom ikapp mig

Tiden kom, tiden visade semifinal i nörrköping, Vi spelde oss till en final, finalen blev jämn väldigt jämn, förlust i sadden. Surt och tiden funderingarna och tankarna har gått hela veckan, vad kunde man ha gjort annorlunda vad skulle man inte gjort. Vet ni, man kan inte göra någonting åt de som hänt och de har jag funderat ut denna vecka, smart va. Jag vet i alla fall att jag ska vara jävligt nöjd med min säsong. Jätte stolt över mitt pris i finalen. Och jag är så otroligt stolt över mina lagkompisar, ni är bäst. Och väldigt stolt att jag får vara del av er.

Nu är jag hemma i Östansjö vilar upp mig mot nya äventyr vm läger och vm, och ett annat stort äventyr.

Hugo är stor och äter till och med sin mat själv, vart tog lilla Hugo vägen de är frågan. Jossan är menar mini jossan och får absolut inte gå ner mer i vikt nu. Alice har samma damp som vanligt, mamma och pappa älskar fortfarande sina fotöljer, sammanfattning från Ö-sjö. Hörs.

Har ingen dator med mig, där mera inga bilder!

Sara

Bilder från tiden som var

Jag har varit i gammla hårdisken och rotat och kollat lite bilder, mycket fanns. Mycket roliga bilder. Men jag kommer att visa några bilder som jag tycker är fina. Några som ger minnen och några som bara är en bild.
Njut.


Tiden då de var roligt där..


Fin sommar bild.


Fin fågel bild.


Ko :)


Kanada tvättbjörnar..


Tider, Örebro tiden. De var tider de! hehe.

Sara

sunny side campus


Idag sammanstrålade vi utanför 24:an. Väldigt lyckat tyckte vi inblandade.







emmmmmmaaaaaaaa

Sen

Dagen började helt underbart, hockey gym gick bra. Sen bracka de löst, sämsta tänkbara dag. Får se till att göra dagen bra igen.

Sara

Dagen med mig själv

Vilodag kan vara ganska så underskattat i mina ögon. Jag vilar inte för ofta men idag har jag vila från allt vad hockey heter. jag tog mig en lång promenad på nästan en och en halv timme imorse underbart väder ute är de och de är vårkänsla i luften nu. Började med att inte titta hockey på tvn, men klarade mig bara tills tredje perioden började. Innan de så gjorde jag mig en hembakt pizza. För på söndagar får man faktiskt äta pizza. En fin efterrätt med kaffe och jag har verkligen myst hela dagen med mig själv. Kan vara skönt att bara vara själv bara vara och bara ta hand om sig själv.











Sara

The making of the mask


Såklart inte själva maskmakingen, utan bara unt make-over.
Hade man gjort ett tv-program om'et hade det kunna heta extreme maskmake-over.
Dock inte extreme, bara lite klister och lite lappar. Snabbt, enkelt och snyggt. Inga krångligheter.
Anyways, häng på goffen till profil & dekor, the make-up store för det var där det hände.











unt mina nya röda skor.


emma

tummen is keepin it up




emma

t.o.r läkerol




jooo, aattte det är en film på gång. Så stay tuned.


emma

l.i.f.e.g.o.e.s.o.n





Nu är det fan tummen ur, på riktigt.
Nu ska tummen make it happen igen.
Vad tummen gjort fram tills dess att den drogs ut är att den spenderat rätt så många timmar at house of läkerol. Bild finner ni ovan.
Tummen hade besök utav lillebror Fredrik, som visar upp tattoon han gjort i Thailand. bild 2.

Tummen skäms och lovar förbättring.

tummen

Gone.

Vad ska jag skriva tycker ni? Har nu haft denna sida uppe sen i tisdags men jag vet inte vad jag ska berätta. Jag berättar ju i stort sätt bara samma sak varje gång jag skriver, träna äta och sova. Ja det är så livet i stort sätt ser ut på Glaciärvägen 15 på sätra.
Hoppas kvinnan på Pinnmovägen 10 kan vakna till liv snart och leverera lite!
Sara

En vanlig tisdag

Blivit väckt av en söt Hugo, Tränat, sagt hej då till Jossan o Hugo, varit på möte med arbetsförmedligen, och sovit. Sov så gott och tack för att du väckte mig annars så hade jag missat träningen. Träningen gick jätte bra. Hade även fått mina nya plock idag!
Nu ska jag vänta och kolla på sporten vad hände Brynäs 29 sek, tungt.





Det ända man kan säga att jag saknar er redan.

Sara

Ordet är mys.

Mysiga dagar har det varit. I lördags kom syster och lilla Hugo hitt. Vi har i stort sätt bara myst med varandra och fått lite tid tillsammans som var aldeles för länge sen. I lördags var vi ute och åkte pulka och lekte i lekparken. Söndags så fortsatte vi med det lekandet i fart, for till Lek o bus landet, det var roligt, men vad död man blev. Jobbigt att både krypa klättra och ha en lite kille med sigsom också behöver lite hjälp att ta sig överallt. Men roligt hade vi. Söndagen fortsatte med match och Hugo blev en favorit hos tjejerna till och med vaktmästaren charmade han. Han fick sin riktiga hockeyklubba av Wearn, som han nu är ganska så bra vän med, och mer vän ska ha bli med den.
Måndagen kom och vi åkte in med bussen till stan för att kolla läget och att Jossan skulle köpa sin lite nya kläder för sina julklapps present kort, var på tiden tycker jag! Åt en riktgt vidrig sallad på stan som inte alls var god. Båda två var besvikna men tur att det var från RC så vi slapp ge fult pris för båda två. Sen har vi bara myst. Så ordet mys kan vi sammanfatta mina senaste dagar, skönt och behövligt.
Idag har Hugo även fått en till klubba, en klubba som kommer bli favoriten för det är e rhight klubba, Hugo sak bli en högerskytt.
Imorgon kommer syster och hugo åka hem, jag kommer sakna dom. Hugo och jag är bästa vänner och har lekt hela dagarna, vem ska jag nu leka med. Ja ska skaffa mig ett eget barn.
Förövrigt älskar jag verkligen min Syster och Hugo. Slutpratat, njut av bilderna.

Jag har någonting jag längtar efter.

'







Sara

Pulka.

Hugo och Jossan kom idag vid halv 3 tiden, vi har under den tiden hunnit att äta mat och åkt pulka med sötaste lill skiten. Någonting han verkligen älskade. Här kommer lite bilder från åkturen.









Sara

Fredag.

Mat, kyckling ris och  currysås. Mums hörs.
54 dagar kvar. Sol och vila.
Fredagen bjuder på träning och en tidig film kväll. Jobbigt träningsvecka och jag längtar till den lediga lördagen i morgon då syster och Hugo kommer. Mys.
Grahn

sanningsdan



Det är ingen glädje att vara syssloslös, det roliga är att ha mycket att göra och strunta i att göra det.



emma

Cape cod kwassa kwassa

andra mars tjugohundraelva









När jag och miss G tränar med juniorerna
då ser det ut så här.


emma

var det dags igen kanske..

jag kan väl inte skryta om att vi är så bra på att uppdatera just nu. Men just nu drar jag fingret ut och skriver några rader. Jag har nog kommit in i ett mars chock tillstånd. Ja ni vet shit är det redan mars, vart har tiden tagit vägen osv. Exakt så känner jag nu, och bloggandet har kommit lite på sidan av pga det.

Men idag så har jag varit på sjukhuset och fått såna här nålar i min kropp, var läskigt. Akupuntur kanske det heter va? Det läskigaste var bara när hon tröck in nålen och skruvade på dom, det gjorde ont. Vidare med bussen mot stan för att mötta upp Emilia som jobbade sina två hårda timmar på donken, vi lunchande faktiskt idag på nian vilket belv en succe. Mums. Ner mot hallen för ett gym pass, hem fixa sig för att sedan se Brynäs som mötte Södertälje idag. Där hände det grejer. Många spelare som fick sig några smällar och några mål som är diskuterbara. Men en lång match som var bäde kul och rolig att titta på. Och Brynäs vann på straffar :) Yeaa.





Detta var min dag, Hur har din sätt ut?

Grahn