I'm home.

Tog min lilla golf och rullade mot Östansjö för att vila några dagar och bara njuta av att vara nära sina nära och kära. De kan faktiskt behövas ibland. I helgen ska jag bara träna, umgås, leka med min lilla Hugo och sen ska jag sova.
Hugo har lärt sig att säga Hara, yes äntligen. När jag skulle hämta honom på dagis idag, fick jag jordens leende av honom. Han blev jätte glad, jätte roligt.

Lite bilder från Thai kommer här nu..













Back träning nu, men tjena fredagsmyset.

Sara

Måndag

Dagen i sig har varit mycket fart mindre fart och sen fart igen. Började med att köra mitt första träningspass av mitt nya träningsprogram, jag kan ju säga att hoppen och sprinten gjorde sitt för att de skulle medverka att bli träningsvärk i mina ben. Baksida lår är värst. Men man överlever ju som tur är.
Fortsatte med att äta lunch och sen kom våran dagliga däckning, både jag och Jossan tittade på varandra och sa -Vi sover en stund va. Blev vist en och en halv timme, och skönt var de. Skjutsade ner Jossan och Lille man till Arlanda gör att möta upp mamma och pappa som varit på cypern, underbart att träffa er igen. De var dagen i nästan alla ditaljer. Avslutade kvällen med att titta Titanic med Emilia :) Hon är bra min kompis.
Nu ska jag sova. Och detta var ett tråkigt inlägg vet men ni får stå ut med de för denna gång. Hörs.
PS, de kommer mer bilder från Thailand imorgon!

Söndag

Hugo leker hela dagarna, han vaknar kl 07,00 och han är verkligen ett riktgt barn. Men han är helt underbar och han älskar mig, så jag älskar honom också, höhö. Idag så har vi sovit middag tillsammans ätit mat gått på promenad. Han har även fått en matchtröja av mig :)



Sara

Tema sommar.

Lagfesten var igång och vi hade tema sommar. Kvällen var inte mer än lyckad och vi hade de sjukt roligt!









Sara

Del 2



På väg mot realy Beach för att kolla läget där.


Emma hade problem med vaderna så vi masserade henne.


Alice gör tummen upp för maten som igentligen sak vara en fet tumme ner.


Här gör jag fet tummen ner, detta var den sämsta maten vi fick.

Sara



Thiland del 1

Thailand kan vi beskriva med ett enda ord, Awesome. Man kan inte göra mycket annat än att säga att man älskade att vara där. Kan inte säga heller att Thailand gjorde mig besviken någonstans. Eller jo Realy gjorde mig besviken på ena träsk sidan. Annars vad ska man säga de, älskar de. Jag tror vi alla älskade Phi Phi mest. De var mest för ungdomar, men annars var allt toppen.
Jag kommer lägga in lite bilder varje dag och säga vad vi gjort dage för dag.
Nu kommer dom första två dagarna då vi var i Ao Nang.


Väl framme i Bankok, vi åt på MCD. Milla hoppas du känner dig nöjd :) Flög vidare samma dag mot Krabi.


Öl, ja de var typ hela resan.


Första dagen gjorde vi utflykt till Chicken iland och Poda.


Ute på havet med båten.


Alice bjöd oss på lite munspel på Chicken iland.


Kvällen fortsatte med lite Chang :)

De jag har att bjuda på idag, nu förbereder jag mig på att dö på brottningen ikväll, men de gör ju inge då världen går under på lördag hehe. De kommer gå bra hoppas jag!

Sara

Thailand..















Nagra bilder fram dagens haftigaste dag.. vi har de kanon bra. Hors.

Sara